Velkommen til Kukuk.dk

Vi er en familieejet webshop åbnet i 2015 i Aalborg, men blev i Dec 2017 solgt og flyttet til Randers.

Butikken er ejet og drevet af virksomheden Kukuk ApS, som har til huse i Randers, hvorfra vi modtager og afsender ordrer til kunder fra hele Danmark og Skandinavien. Vi specialiserer os i salg af garn, strikkepinde og hæklenåle samt diverse tilbehør med hovedformålet at gøre det let for alle strikke- og hækleentusiaster, at finde produkter og inspiration til kommende projekter. Vi udvider løbende butikkens sortiment med nye mærker og produkter så vi kan efterkomme kundernes efterspørgsel.

Hvem er vi?

Når du ringer eller skriver til os er det Therese, som tager telefonen eller besvarer e-mailen og sørger for at du får svar på dit spørgsmål.

På Facebook og Instagram er det ligeledes primært Therese, som holder vores følgere og kunder opdateret med nyheder i sortimentet, konkurrencer og hverdagsbilleder fra livet i webshoppen.

Mål og værdier

Vores mål er at gøre os fortjent til at blive din foretrukne forhandler og leverandør af kvalitetsgarn og tilbehør. Det kommer ikke af sig selv, men kræver en dedikeret og engageret arbejdsindsats hvilket vi er fokuserede på at yde. Vi tilstræber at yde en service, som er fleksibel og nærværende og som ikke engang vil kunne findes i en fysisk butik. Vi er overbeviste om, at det er vejen frem for at få glade og tilfredse kunder.

Vores tre kerneværdier er derfor:

  • God Kundeservice – (se hvad vores glade kunder siger om os her)
  • Billige priser
  • Hurtig dag-til-dag levering

I praksis betyder det, at du vil få meget hurtigt svar på din henvendelse når du tager kontakt til os. Vi tror dette er yderst vigtigt for at vores kunder skal kunne føle sig helt trygge ved at handle hos os. Derudover er det vigtigt for os, at du får din bestilling leveret så hurtigt, som det fysisk kan lade sig gøre ligesom prisen på de varer, du køber hos os, skal matche markedets billigste.

Velkommen til Kukuk.dk!